Amanda Sisse fra De Unge Mødre: Jeg bliver snøret
Amanda Sisse bliver snøret af sin lille søn. Instagram
Der kan være fordele ved at have en brækket arm. Prøv bare at spørge Amanda Sisses søn, William. Han prøver at snøre sin mor til at tage sig af al oprydning. Han har det åbenbart bedre med sin dårlige albue.

Kristian Bo Eriksen, UdeogHjemme.dk, Aller Media

prøver at snøre sin mor til at tage sig af al oprydning. Han har det åbenbart bedre med sin dårlige albue.

William brækkede sin arm i julen. Og får at få albuen rigtigt på plads, måtte han også gennem en operation. Men noget tyder på, at William er ved at få det bedre.

’Det er hammer synd for William det der er sket, ingen tvivl.. Meeeeeeeeen, ret skal være ret, og han ved virkelig hvordan han skal snøre sin mor med den arm/albue dér’, skriver Amanda Sisse med et glimt i øjet på sin blog.

Mandag den 22. ringede de pludselig fra Willimas børnehave, fordi han var faldet ned fra en skammel, og selvom personalet ikke syntes, det virkede så slemt, syntes de alligevel, Amanda Sisse fra De unge Mødre skulle komme.

-Han havde ondt i armen, og kunne ikke rigtigt strække den ud. Så jeg besluttede at tage ham på akutklinikken på Glostrup Sygehus, fortalte Amanda Sisse til Ude og Hjemme i juledagene.

Amanda Sisse: Min søn blev opereret juledag. Læs mere på udeoghjemme.dk

Her blev det hurtigt konstateret, at William, 3, havde et brud i albuen, og juledag blev han så opereret på Hvidovre Sygehus.

Men han har det bedre, forklarer Amanda Sisse på sin blog:

’Han leger fint, slæber stadig kasserne ind i stuen og roder hele gulvet til med LEGO, Brio og Flexi Trax, men når mor siger “Hey fister medister, så kan du godt få ryddet op på det gulv.” så skal jeg love jer for at ansigtsudtrykket skifter fra pretty happy to pretty sad!

“Moooar, det kan jeg ikke, det gør så ondt i min arm når jeg rydder op”

Camilla Framnes er gravid. Læs mere på udeoghjemme.dk

Jeg svarer, “Jamen skat, det gør ikke ondt, når du leger vel?”

“Nej, men det er heller ikke det samme mor.” siger han med næsten tårer i øjne!

Jeg svarer så “Lille skat dog, hva nu hvis jeg hjælper dig?”

Det gik så lige, men dog med brok under oprydningen og “aaaaaav min arm mor, det gør så ondt” Så snart vi var færdige, så var armen også fin igen.

En af de ting man jo heller ikke kan med armen i gips (ifølge William), er at spise rugbrødsmadder. Vi skulle have frokost, og William var ikke enig.. “Det gør så ondt mor når jeg spiser rugbrød .. mig “jamen,  gør det også ondt når du spiser slik, skat!?”

William “Naaaaaeh, det kan den godt lide”

-Hahahahaha.. Han prøver virkelig at bruge den arm i alle tænkelige situationer, hvor han tror, han kan snyde mig, men jeg er jo ikke født i går’, skriver Amanda Sisse i en sjov tekst.