Amalie Dollerup: Ærgerlig over afslutningen på Badehotellet
Amalie Dollerup ser frem til fjerde sæson af Badehotellet.  FOTO: Scanpix
Hvor blev Max af? I sæsonafslutningen på Badehotellet får vi at vide, at Max ikke bor med Amanda, og det kom som en overraskelse for mange også for Amalie Dollerup, der spiller Amanda.

Amanda er en af de personer i Badehotellet, der har udviklet sig mest fra første sæson til tredje sæson.

Hun er gået fra at være en ung pige til at blive gift, have en elsker, skilt og ... ja, hvad så?

I går blev sæsonafslutningen på tredje sæson af Badehotellet vist, og her viste det sig, at Amanda ikke bor med sin kæreste Max i sin lejlighed i København, som der ellers var lagt op til.

LÆS OGSÅ: Ballade i det norske kongehus skaber splid

En slutning som også undrer Amalie Dollerup, der spiller Amanda i serien. MetroXpress har spurgt hende, hvad hun synes om afslutningen:

- Den var på mange måder god. Men det var som om, Max meget hurtigt forsvandt ud af billedet. Det syntes jeg var lidt mærkeligt, men det er jo noget med de mænd, der står i vejen for Amanda. De siger alle sammen, hvad hun skal, så jeg tror, det er helt rigtigt, at hun måske skal prøve at nyde at være sig selv. Men jeg aner jo ingenting om den fjerde sæson, siger hun.

Nu smiler folk igen til mig

Amalie Dollerup fortæller, at hun har været meget spændt på at se netop det sidste afsnit af denne sæson, fordi det foregår om efteråret. 

LÆS OGSÅ: Birthe Neumann og Sonja Oppenhagen har endelig fundet hinanden

Her bliver det også tydeligt, hvor meget Amanda har ændret sig igennem de år, hun er kommet med sin familie på Badehotellet. Hun er gået fra at være irriterende til at være en selvstændig kvinde, og den forandring kan også Amalie Dollerup mærke, når hun går rundt på gaden som privatperson, fortæller hun til MetroXpress:

- Det har helt klart ændret sig i løbet af de tre sæsoner. I starten syntes folk, jeg var pisse irriterende og kunne sige til mig, at jeg skulle være lidt mere glad. Nu smiler de og er søde og tør sige hej. Det er meget sjovt, men også lidt underligt. Jeg tager det selvfølgelig som et kompliment, at de forbinder mig med min rolle.