Amagermanden opgiver anke
Amagermanden skal sidde i behandlingsfængslet Herstedvester, hvor eksempelvis også morderen Peter Lundin afsoner sin straf, for at have dræbt sin tidligere kæreste og hendes to børn, for efterfølgende at partere dem. Foto: Thomas Wilmann / POLFOTO
Amagermanden anker ikke sin dom fra byretten. Dermed har han stiltiende accepteret en livstidsdom.

Marcel Lychau Hansen, bedre kendt som Amagermanden, har accepteret sin livstidsdom fra byretten.

Det bekræfter hans forsvarer Jakob Lund Poulsen over for Newspaq.

Amagermanden havde udbedt sig fjorten dages betænkningstid til at beslutte sig, om han ville prøves for landsretten. Fristen for anke er netop udløbet i dag klokken fire.

Marcel Lychau Hansen blev kort før jul idømt fængsel på livstid for syv sager om voldtægt og seksuelle overgreb og to drab.

Siden har han fået endnu en sigtelse på halsen, for at prøve at arrangere en forbrydelse i en andens navn udenfor det fængsel, hvor han sidder nu.

Marcel Hansen skulle angiveligt have forsøgt at smugle dna-materiale ud fra fængslet til sin søn. Som han derefter opfordrede til at overfalde en tilfældig kvinde, og placere sit dna på hende.

Senest er det kommet frem, at der er blevet fundet smykker hos Amagermandens ældste søn. Smykkerne stammer fra den firedobbelte voldtægt på to 14-årige, en 15-årig og en 23-årig kvinde i 1995 på Amager.

Marcel Hansen har under hele sagen nægtet sig skyldig og hævdet, at der går en anden mand rundt med hans dna.