Alonso udbyggede sin føring i Formel 1
Fernando Alonso var igen suveræn, da spanieren vandt Formel 1-løbet på tyske Hockenheim. Mark Webber skuffede.

Fernando Alonso ligner mere og mere en verdensmester i denne sæsons Formel 1. Søndag vandt spanieren suverænt det tyske grandprix på Hockenheim, mens nummer to i den samlede stilling Mark Webber skuffede fælt.

Med de 25 point fra det tyske grandprix har Alonso 154 point samlet, mens Webber kun har 120 point. Sæsonen er halvvejs, og Alonso har allerede sejret tre gange. I alt er det hans 21. løb i træk, hvor han henter point.

Jenson Button fik lidt oprejsning efter en skuffende sæson, da han blev nummer tre i Hockenheim. Sebastian Vettel blev nummer to.

Trods et interessant løb kom et af dagens store dramaer dog inden løbet, da Formel 1-forbundet FIA oplyste, at det undersøgte Red Bull-bilerne, fordi de havde mistanke om brud på de tekniske regler.

Kort før grandprixet gik i gang, oplyste Formel 1-forbundet dog, at Red Bull-holdet ingen straf ville få alligevel.

Forbundet accepterede ikke til fulde holdets forklaringer, men valgte alligevel ikke at tildele de to kørere Sebastian Vettel og Mark Webber en straf.

Om det havde indvirkning på Mark Webbers løb er svært at vide, men australieren kørte et anonymt løb og er nu sat tilbage i den samlede VM-stilling.

/ritzau/