Alexandra sælger villaen: Her er den tårnhøje pris
Alexandra sætter nu villaen på Svanemøllevej på grænsen mellem København og Hellerup til salg. (Foto: Foto: Scanpix)
Efter sin skilsmisse har grevinde Alexandra valgt at sætte sit hus til salg.

For den nette pris af 25 millioner kroner kan du erhverve dig grevinde Alexandras villa på Svanemøllevej på Østerbro i København.

Det skriver boligasiden Boliga.

Efter skilsmissen fra Martin Jørgensen har Alexandra nu sat pragtvillaen, der dannede ramme om deres fælles liv, til salg.

Grevinden fik den 356 kvadratmeter store bolig efter skilsmissen fra prins Joachim i 2004. Hun pungede ikke selv ud med de 7.250.000 kroner, som huset dengang blev solgt for. Det gjorde derimod selskabet Svanemøllevej 15 ApS, som prins Joachim ejede på daværende tidspunkt. Året efter overtog hun huset kvit og frit som en del af ægtepagten med prinsen.

Dermed kan hun se frem til en kæmpegevinst, hvis huset bliver solgt til udbudsprisen, da der kun er tinglyst lån for 6.195.000 kroner ifølge tingbogen. Ejendommen er vurderet til 9,65 millioner kroner.

Alexandra er i på øvrigt livslangs offentlig ydelse og får mere, end en kontanthjælpsmodtager overhovedet kan drømme om. Grevinden indkasserer nemlig 2,3 milloner om året blot for at være grevinde.

Liebhavermægler bekræfter

Det er liebhavermægleren Kristian Lützau, som står for salget af villaen på Svanemøllevej, men han ønsker ikke at svare på spørgsmål om ejendommen eller dens beboere.

– Jeg kan bekræfte, at ejendommen er til salg. Ellers har jeg ikke yderligere kommentarer, siger han til Boliga.

Alexandra har også afhændet familiens tidligere feriebolig i Alanya i Tyrkiet efter skilsmissen fra Martin Jørgensen.

Lige nu bor Alexandra alene i huset sammen med sin ygnste søn Felix på 13 år. Hendes ældste søn bor nemlig på kostskolen Herlufsholm.

via Listen To News