Alexandra afslører: Derfor dropper Nikolai uddannelse
Prins Nikolai på den nationale flagdag i Varde, den 5. september 2018. Prins Nikolai er stoppet på uddannelsen som reserveofficer efter kort tid. Foto: John Randeris / Ritzau Scanpix'
Kongehuset bekræftede tidligere i dag, at prins Nikolai har stoppet uddannelsen på Varde Kaserne. Nu løftes sløret for for den 19-årige prins fremtidsplaner.

Kongehuset oplyste tirsdag formiddag, at Prins Nikolai har valgt at stoppe på uddannelsen til reserveofficer på Hærens Sergentskole på Varde Kaserne.

- Prinsen har stoppet sin uddannelse i Forsvaret. Det er prinsens egen beslutning, og den kongelige familie er orienteret om den, udtalte kongehusets kommunikationschef Lene Balleby til JyskeVestkysten.

Dermed nåede prinsen kun at være på uddannelsen i omkring to måneder.

Grevinde Alexandra forklarer med hjælp fra sin privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgren, til Ekstra Bladet, at den 19-årige prins "ikke er havnet på den rigtige hylde".

- Grevinden understreger, at beslutningen intet har med hverken uddannelsen eller stedet at gøre. Folk har været søde, og det har været helt, som prinsen har forventet. Det var bare ikke ham, lyder det fra grevindens privatsekretær.

Helle von Wildenrath Løvgren forklarer til Ekstra Bladet, at prins Nicolai i de kommende måneder vil koncentrere sig om sin modelkarriere. Fra næste år skal han i gang med at studere, lyder det fra privatsekretæren, der ikke oplyser noget om, hvilken studieretning prinsen vælger at gå i 2019.

 

via Listen To News