Aldrende skuespiller er blevet far: "Et mirakel"
54-årige Mikael Persbrandt har fået søn nummer tre. I forvejen har han Igor Edgar på 11 år og Åke Lo på otte år. Foto: Jeppe Michael Jensen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Det var slet ikke planlagt at Mikael Persbrandt og hans 15 år yngre kæreste, Sanna Lundell, skulle have et barn mere.

Den 54-årige svenske stjerneskuespiller, Mikael Persbrandt, er atter blevet far. Hans 15 år yngre kæreste, Sanna Lundell, har født parrets tredje søn.

Det skriver Se og Hør.

"I sandhed et mirakel", skriver Mikael Persbrandt i en post på Instagram, mens Sanna Lundell på samme sociale medie har skrevet: "Du kom med foråret, glæden og den ypperste kærlighed".

Det er Sanna Lundells fjerde barn, hun har en datter fra et tidligere forhold, men det kom som en overraskelse for hende, at hun var gravid.

Således skrev hun juleaften på sin blog, at hun i september begyndte få det dårligt. Hun "faldt i søvn midt i maden og begyndte at græde uhæmmet på mærkelige tidspunkter troede jeg snarere, at jeg havde fået kræft eller var blevet psykisk syg end at der voksede et frø af liv i mig".

Ifølge Se og Hør har Sanna Lundell og Mikael Persbrandt siden 2006 dannet par i flere omgange, og tidligere i år fortalte Mikael Persbrandt til svensk TV4, at deres forhold er stærkere end nogensinde:

- Vi har været igennem så mange krige og stridigheder med hinanden. Hvis man har været det og samtidig har en følelse af, at man har overvundet noget i fællesskab, så binder det en sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her ses Mikael Persbrandt (tv) ved gallapremieren på Susanne Biers (sort kjole) film Hævnen. I hvid kjole er det Trine Dyrholm og til højre er det Ulrich Thomsen. Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Persbrandt, Bier og Beck

Mikael Persbrandt er på de danske breddegrader blandt andet kendt for sin rolle i Susanne Biers film "Hævnen", Kristian Levrings "The Salvation" og - måske ikke mindst - tv-krimien "Beck", hvor han spillede den egenrådige Gunvald Larsson fra 1997 til 2016.

Sanna Lundell er journalist og datter af den navnkundige svenske musiker, forfatter og billedkunstner Ulf Lundell. I Danmark er han mest kendt for hymnen "Öppna Landskap", som den danske visesanger Erik Grip har indspillet på dansk.