AGK-talent skifter til Aalborg Håndbold
21-årige Mads Mensah Larsen skifter med omgående virkning til Aalborg Håndbold på en treårig kontrakt.

Et af dansk håndbolds allerstørste talenter, Mads Mensah Larsen, skifter med omgående virkning til Aalborg Håndbold på en treårig kontrakt.

Den unge spiller har de seneste tre sæsoner været på kontrakt i AG København, som for nylig blev erklæret konkurs.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes at sikre os en så markant profil i dansk håndbold i skarp konkurrence med danske og udenlandske topklubber, siger direktør Jan Larsen i en pressemeddelelse.

- Mads Mensah Larsen er et af dansk håndbolds største talenter, allerede med flere A-landskampe og erfaring fra mange tætte kampe i Champions League.

- Han tilfører vores hold en ekstra dimension i både hurtighed og skudstyrke, og med ham på holdet understreger vi vores ambition om at spille med i den absolutte top i ligaen, siger direktøren.

21-årige Mads Mensah Larsen ser frem til at gå i gang på sin nye arbejdsplads.

- Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold, som er en klub med ambitioner om at vinde titler og præge toppen af dansk håndbold.

- Jeg satser på at udvikle mig yderligere som håndboldspiller, og det får jeg mulighed for i Aalborg Håndbold i selskab med dygtige trænere og dygtige medspillere, siger Mads Mensah Larsen i pressemeddelelsen.

Tidligere på dagen proklamerede en anden tidligere AG København-spiller, Henrik Toft Hansen, at han skifter til sidste sæsons sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) på en toårig kontrakt.

/ritzau/