AGK-stjerner er forberedte på klub-kollaps
AG København er stadig rystet efter Kasi-Jespers exit. Stjernerne overvejer nu deres fremtid uden klubben.

Erhvervsmanden Jesper "Kasi" Nielsens farvel til AG København har rystet håndboldklubben i en sådan grad, at stjernespillerne er begyndt at spekulere over, hvad de vil bruge tiden på, hvis klubben skulle gå konkurs.

- Selvfølgelig har jeg da tænkt på min fremtid, på hvad der skulle ske, hvis klubben ikke kunne køre videre, siger Joachim Boldsen til Ekstra Bladet.

Og det er slet ikke sikkert, at danskeren har lyst til at fortsætte med at spille håndbold, hvis det ikke lykkes AGK at få sikret de nødvendige sponsorpenge, der pludselig forsvandt sammen bestyrelsesformanden og hans store sponsorat.

- Hvis AGK ophører med at eksistere, vil jeg nok overveje at finde en anden levevej, siger den 34-årige spiller til avisen.

Også klubbens nyindkøbte Kim Andersson, der sluttede sig til københavnerholdet efter et ophold hos de tyske mestre, THW Kiel, har forberedt sig på klubbens mulige konkurs.

Hvis problemerne ikke bliver løst, vil den svenske håndboldstjerne nemlig vende hjem til Sverige.

- Jeg ligger ikke søvnløs, men det er klart, at det havde været rart at have styr på alt. I værste fald må jeg gå et skridt nedad og rejse hjem til Sverige.

- Det er trods alt dér, jeg startede engang. På den måde vil jeg slutte cirklen, nu må vi se, om det bliver tidligere end planlagt, siger 29-årige Kim Andersson til det svenske nyhedsbureau TT.

Der er imidlertid ikke udelukkende grund til pessimisme med hensyn til AGKs overlevelseschancer.

I sidste uge fortalte klubdirektør Søren Colding, at han forhandlede med "et par" mulige sponsorer, og at han var tæt på at blive enig med den ene.

- Jeg har snakket med et par stykker, og der er en, som er specielt positiv, som jeg også er ret sikker på, at vi nok skal få hevet i land, sagde Søren Colding torsdag til Ritzau.

Samtidig fortalte han, at han ventede at kunne præsentere en underskrevet kontrakt i løbet af denne uge.

/ritzau/