AGK-konkurs er elendig timing for spillere
Landsholdsspilleren Lars Jørgensen under en kamp for AG København. Foto: www.agk.dk
Det er den værst tænkelige timing for spillerne, at AGK går konkurs netop nu, vurderer spillerforening.

Tidspunktet kunne ikke være værre for de mange spillere, der på grund af AG Københavns konkurs nu er klubløse.

Sådan siger direktør i Håndbold Spiller Foreningen Michael Sahl Hansen, efter at ejerne af AGK tirsdag valgte at lukke selskabet bag klubben.

- Det er det dårligste tidspunkt nogensinde at blive ledig - her 1. august, hvor de andre klubber har brugt deres lønbudget, siger han og understreger, at de fleste spillere nok skal kunne få kontrakter andre steder alligevel.

Klubbens fremtid har længe været uvis, efter at bestyrelsesformand og storinvestor Jesper "Kasi" Nielsen tidligere på måneden forlod projektet.

Nu er der altså blevet sat endeligt punktum i historien om AGK, og når spillerne skal videre til andre klubber, kan de godt regne med kontraktforhandlinger, der bliver op ad bakke, mener Michael Sahl Hansen.

- Der er ingen tvivl om, at det er nogle gode spillere, der nok skal være interessante for andre klubber, men det er heller ikke det bedste tidspunkt at skulle ud og forhandle kontrakt på, siger han og fortsætter:

- Mange trupper er allerede lukkede, og klubberne har fundet de spillere, de skal bruge næste sæson.

Tidligere tirsdag har flere af klubbens spillere fået udbetalt deres løn, hvilket man ellers ikke havde villet love, efter at Jesper Nielsen forlod projektet.