AGK-direktør: Ny sponsoraftale tæt på
AG København håber at kunne lande en ny sponsoraftale i løbet af næste uge, fortæller direktør Søren Colding.

Der kan være en tiltrængt økonomisk håndsrækning på vej til håndboldklubben AG København.

Klubdirektør Søren Colding fortæller, at han lige nu forhandler med "et par" mulige sponsorer, og at man er tæt på at blive enig med den ene.

- Jeg har snakket med et par stykker, og der er en, som er specielt positiv, som jeg også er ret sikker på, at vi nok skal få hevet i land. Men jeg har ikke lyst til at sige noget om beløb, eller hvem og hvorfor, før der er skrevet under, siger Søren Colding.

- Det, forventer jeg, sker i løbet af næste uge, fortsætter direktøren.

Selvom han ikke vil røbe noget om sponsoratets beløb, kan han afsløre, at der ikke er tale om småpenge.

- Det er et fornuftigt beløb, der gør, at vi kan arbejde videre med en eller anden form for arbejdsro, men ikke mere end at vi selvfølgelig skal arbejde videre og stadigvæk skaffe nye sponsorer og sponsorindtægter, fortæller Søren Colding.

Den økonomiske situation i håndboldklubben er blevet et følsomt emne, efter at klubejer Jesper "Kasi" Nielsen i sidste uge annoncerede, at han vil sælge sin andel i klubben.

Siden er Søren Colding dog blevet meget mere positiv omkring AG Københavns fremtid.

- Jeg synes virkelig, lyset bliver klarere og klarere for enden af tunnellen for hver dag, der går. Jeg er ikke jubeloptimist - men realist - og det ser rigtig positivt ud, siger Søren Colding.

Tidligere har det været fremme, at en række sponsorer har stoppet deres indbetalinger til den kriseramte klub. Men også det har ifølge direktøren ændret sig.

De betaler nu?

- Ja, det gør de, lyder det fra Søren Colding.

Skal det forstås sådan, at der slet ikke er nogen længere, som spekulerer i ikke at betale?

- Jamen nu er vi jo i en ferieperiode, så jeg forventer, at det normaliserer sig, når folk kommer hjem fra ferie igen, siger Søren Colding.

/ritzau/