Agger har det godt under ny manager
Liverpool-manager Brendan Rodgers har indtil videre gjort et positivt indtryk på Daniel Agger, der rygtes væk.

Den nytiltrådte Liverpool-manager Brendan Rodgers på blot 39 år taler positivt om Daniel Agger, og den danske forsvarsspiller har også kun godt at sige om sin nye chef.

- Han er en ung gut, men han virker som en, der har stor erfaring. Han udstråler positivitet, og jeg synes, at han har en god forståelse for spillet, hvilket er vigtigt for en klub som Liverpool.

- En ting er, at man ikke vinder kampe, men hvis man ikke spiller god fodbold, så trækker det endnu mere ned. Han vil selvfølgelig begge dele, men først og fremmest vil han spille fodbold med bolden på jorden, siger Agger.

Den danske landsholdsanfører, som onsdag aften står i spidsen for Danmark i testkampen mod Slovakiet i Odense, er de seneste uger rygtet på vej væk fra Liverpool. Manchester City og FC Barcelona er nævnt som nye destinationer.

Det er dog formentlig ikke Brendan Rodgers, der i sommer er kommet fra Swansea, som vil af med Agger. Mere sandsynligt er det Liverpools amerikanske ejere, som måske øjner en god økonomisk gevinst ved at sælge danskeren.

Agger har to år tilbage af sin kontrakt med Liverpool.

/ritzau/