AGF-træner får karantæne for flaskespark
Peter Sørensen udelukkes fra næste spillerunde i Superligaen for at have sparket til en flaske.

Skuffelsen over udviklingen i superligakampen mellem AGF og Esbjerg mandag aften blev hen imod kampens slutning for stor for cheftræner Peter Sørensen, som lod sin irritation gå ud over en flaske.

Det betyder, at AGF-spillerne i den kommende spillerunde må klare sig uden cheftræneren, der har fået en spilledags karantæne for sparket.

- Peter Sørensen har fået 15 point, som betyder en spilledags karantæne, siger Dansk Boldspil-Unions (DBU) Troels Juhl Jensen til sporten.tv2.dk.

- Det er standard, at når en leder bli­ver bortvist, så får man 15 point, og er der så gentagelsestilfælde, så går man ind og behandler mere dybdegå­ende end første gang, tilføjer Juhl Jensen.

Efter kampen, som endte 0-0, forklarede Peter Sørensen sin handling. Han havde tilsyneladende set sig sur på en af sine egne spillere.

- Søren Larsen satte to hænder i ryggen på en spiller, som han skulle ind i en duel med, og det gav Esbjerg et klart frispark. Jeg synes, det var unødvendigt, sagde Peter Sørensen.

- Når der bliver sparket en lang bold op efter Søren, så er det selvfølgelig fordi, han har nogle kompetencer. Så er der ikke nogen grund til at lave et frispark så tydeligt, mente træneren, som dog også erkendte sin egen fejl.

- Det var nok ikke dummere end at sparke til flasken, sagde han med et lille smil.

Med det ene point har aarhusianerne nu to point efter to kampe. I den kommende runde møder holdet Randers.

/ritzau/