AGF-træner efter 0-4: Vi mangler kvalitet mod de bedste

På trods af en skidt start som AGF-træner vil David Nielsen ikke på indkøb i vinterens transfervindue.
David Nielsen har fået en sløj start i AGF.
David Nielsen har fået en sløj start i AGF. Foto: Henning Bagger/Scanpix

AGF tabte mandag aften 0-4 til FC Midtjylland i Alka Superligaens 17. Runde. Det var David Nielsen femte nederlag ud af seks mulige som cheftræner i AGF.

Alligevel vil han dog ikke på indkøb i januar for at forbedre truppen. I stedet påpeger han, at han først og fremmest skal udløse hver enkelt spillers potentiale frem for at erstatte med nye spillere.

- Jeg tænker slet ikke over at ændre på en hel masse i transfervinduet.

- Lige nu får jeg ikke alle spillerne til at leve 100 procent op til deres potentiale, og det vil jeg først og fremmest gøre, siger David Nielsen og fortsætter.

- Mod de bedste hold mangler vi ganske enkelt kvalitet lige nu. Den kvalitet vil jeg få til at blomstre blandt mine egne spillere.

Den nuværende AGF-trup blev i høj grad sammensat af den tidligere træner Glen Riddersholm, der blev fyret tidligere på efteråret.

David Nielsen mener dog, at spillerne også passer godt til den måde, han selv gerne vil spille fodbold på.

- Jeg synes bestemt, truppen passer godt til min spillestil. Jeg har ikke en decideret måde, jeg vil spille på, jeg vil bare gerne have det bedst mulige ud af den trup, jeg har.

- Jeg har spillet 4-4-2 i min tid i Lyngby, og her i AGF er der også handlet ind, efter at vi skal spille samme system, så truppen passer mig godt, afslutter David Nielsen.

AGF indtager en 11.-plads i Alka Superligaen og har otte point op til den sjetteplads, der giver adgang til Mesterskabsslutspillet i Alka Superligaen.

Mandskabet møder næste gang bundproppen FC Helsingør på hjemmebane.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.