AGF får Randers-direktør øjeblikkeligt
Peter Christiansen er AGF's nye chefscout. Tidligere har han været chefscout, sportschef og sportsdirektør i Randers FC. Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO
Peter Christiansen tiltræder to måneder før planlagt i AGF. Han har dermed haft sidste arbejdsdag i Randers.

Cheftræner Glen Riddersholm bliver ikke det eneste nye ansigt i AGF, som torsdag formiddag indleder forberedelserne op mod forårssæsonen.

Også chefscout Peter Christiansen har første arbejdsdag i klubben torsdag og vil være til stede ved årets første træning.

Det oplyser AGF på klubbens hjemmeside.

Peter Christiansen, der er også kendt som PC, skulle først være skiftet fra jobbet som sportsdirektør hos rivalerne Randers FC 1. marts, men parterne er nu nået til enighed om, at skiftet kan ske øjeblikkeligt.

- Vi er glade for, at PC har fået mulighed for at starte hos os tidligere end forventet, og at vi dermed allerede nu får gavn af hans kompetencer, viden og netværk.

- Vores sportslige setup omkring superligatruppen er nu stort set på plads, og vi føler os godt rustet til at realisere de sportslige mål, vi har sat os, siger sportschef Jens Andersson.

Peter Christiansen bestred også jobbet som chefscout i Randers i perioden 2008 til 2013, før han blev forfremmet til sportschef og siden sportsdirektør.

/ritzau/