AG Københavns nye stjerne mangler sin løn

Den nykøbte stjerne Kim Andersson forsøger at få svar på, hvorfor AG København ikke har udbetalt hans løn.

Mens flere af spillerne i den fallerede håndboldklub AG København tirsdag har fået indbetalt løn på deres konto, så står i hvert fald én tilbage uden noget i lønningsposen fra klubben, der tirsdag gik konkurs.

Den svenske stjernespiller Kim Andersson, der fra den ny sæson skulle have tørnet ud for de danske mestre, har nemlig ikke set noget til nogen penge fra AG København.

- Jeg har tjekket med min bank, men der er ikke gået løn ind, siger Kim Andersson til ekstrabladet.dk.

- Derfor har jeg forsøgt at ringe til Søren Colding (AG Københavns tidligere direktør, red.), men der er kun en telefonsvarer. Så svær var han ikke at få fat på tidligere. Jeg ved ikke, om jeg skal være bitter eller skuffet, siger Kim Andersson.

Den svenske bagspiller skrev under på en kontrakt med AG København for knap to måneder siden, og han har adskillige gange talt med klubejer Jesper "Kasi" Nielsen og Søren Colding om københavnernes høje ambitioner.

- Der var ellers ingen grænser, når jeg talte med enten Jesper Nielsen eller Søren Colding tidligere. Vi skulle vinde alt sammen, siger Kim Andersson, der i øjeblikket er til OL med sit hjemland, men nu ikke ved, hvor han skal spille næste sæson.

AG Københavns fremtid har, siden Jesper Nielsen for nylig forlod projektet, set usikker ud.

Efterfølgende har både direktør og bestyrelsesmedlemmer taget samme vej ud af klubben, og tirsdag blev det så klart, at eventyret er slut for AG København.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.