Afmålt FCN-begejstring efter storsejr
FC Nordsjælland slog Horsens 4-0, men der var ikke udelt begejstring over spillet i FCN-lejren.

Resultatmæssigt en drømmestart, spillemæssigt var det mindre godt. Det var konklusionen hos FC Nordsjælland, efter mestrene indledte Superligaen med en 4-0-sejr ude over Horsens.

- Det er super dejligt komme så godt fra land. Spillemæssigt åbnede vi fint, Morten Nordstrand gik godt ind i vores spil, og det første mål var lige efter bogen.

- Men efter udvisningen og 2-0-målet smed vi alt for mange bolde væk, og vi spillede slet ikke hurtigt nok, siger FCN-træner Kasper Hjulmand.

Trods sejrens størrelse var en af de afgørende brikker i FCN-sejren målmand Jesper Hansen.

Ved 1-0 havde han to store redninger inden for få minutter, og det var Jesper Hansen, der fremprovokerede udvisningen, da han nåede bolden for næsen af Martin Spelmann.

Og udvisningen var i orden, mener målmanden.

- Det var en voldsom tackling, og jeg synes, det er i orden, han får det gule kort. At han så havde et i forvejen, er jo bare ærgerligt for ham, siger Jesper Hansen.

Det var sjette kamp i Superligaen i streg, at Jesper Hansen ikke lukkede mål ind, og det er en tangering af ligarekorden og klubrekord for FC Nordsjælland. Men i det hæsblæsende første kvarter fik han lov til at arbejde for rekorden.

- Det var nogle gode redninger, jeg er rigtig tilfreds med mit spil, siger målmanden, som også høstede roser fra træner Kasper Hjulmand.

Største minus for træneren på en god aften var, at Morten Nordstrands comeback blev kortvarigt, da han groggy måtte forlade banen efter et sammenstød efter 20 minutters spil. Nordstrand har muligvis fået en hjernerystelse.

/ritzau/