Ærlig Silas Holst: Jeg køber alt mit tøj i Føtex
Silas Holst søn, Bob Jones, fylder et år i dag. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix/arkiv
Danseren og musicalstjernen Silas Holst vil hellere bruge sine penge på rejser, god mad og gaver til børnene end på dyrt tøj og fine møbler.

Danseren Silas Holst er i fuld sving med forberedelser til opsætningen af "The Book of Mormon" på Det Ny Teater i København.

Men selvom hans navn står øverst på plakaten, er hans succes som musicalstjerne ikke steget ham til hovedet.

Han er helt nede på jorden og fortæller i et interview med Børsen, at han hellere går på den lokale café Staalvand i Brønshøj end på Café Victor i Københavns indre by. Der er "fisefornemt", siger han til avisen.

Og han er heller ikke sådan en, som stryger ind på Strøget og shopper beklædning i de dyre mærkers flagskibsbutikker:

- Jeg køber alt mit tøj i Føtex og ville hellere skære min arm af end at bruge 8.000 kroner på et jakkesæt, siger Silas Holst til Børsen.

Sofa fra Den Blå Avis

Han er netop blevet skilt fra sin mand Johannes Nymark, men bor fortsat sammen med ham og Louise Mahnkopf, som er mor til deres to børn, Maggie My på tre og og Bob Jones, som fylder ét år i dag, 7. januar.

- Indretningen i vores hus er heller ikke fancy. Vores sofaarrangement har kostet 900 kroner og er fundet på Den Blå Avis, de fleste andre møbler i Ikea. Jeg vil meget hellere bruge penge på rejser, god mad og gaver til Louise, Johannes og børnene, fastslår Silas Holst over for Børsen.

Premiere 25. januar

"The Book of Mormon" har premiere 25. januar, og er skrevet af folkene bag den animerede tv-serie "South Park", Trey Parker og Matt Stone, og som de har haft stor succes med på Broadway.

Forestillingen handler om missionerende mormoner i Uganda og er Det Ny Teaters største satsning i en årrække.