Ældre kvinde overfaldet i kiosk: - De skal ikke bestemme over mig!
Henter afspiller ...
Politiets overvågningsbilleder fra kiosken i Slagelse. Foto: Politiet
En 69-årig kioskekspedient valgte at gøre modstand, da to maskerede røvere kom ind af døren.

Der skal mere end vold og trusler med kokkeknive til at overrumple 69-årige B. Nielsen.

Maskerede mænd amok i kiosk: Ældre kvinde kastet i gulvet

Hun passede sit arbejde bag kassen i en kiosk i Slagelse i fredags, da to mænd iklædt elefanthuer pludselig løb ind butikken. Det skriver Ekstra Bladet.

De to røvere kastede den ældre kvinde på gulvet, rev hende i håret og truede med skarpe knive, som de også snittede hende med. De var på jagt efter dagens omsætning og de kontantindbetalinger, som kunder havde foretaget via Western Union. De måtte dog løbe igen uden deres bytte.

- De skal da ikke bestemme over mig, siger B. Nielsen til Ekstra Bladet.

Hun måtte bagefter en tur omkring skadestuen. Her bad en læge hende om at tage panodiler op til fire gange dagligt. Hun har dog ikke taget en eneste, ligesom at hun stod tilbage på jobbet dagen. Det selvom købmanden ville give hende dagen fri til at komme sig oven på den voldsomme oplevelse.

- Men det sagde jeg, at jeg ikke ville have. Jeg sagde til ham, at det var nødvendigt for mig at komme herned igen. Ellers kommer jeg ikke igennem det, siger B. Nielsen til Ekstra Bladet.

De to røvere er stadig på fri fod. Og det er årsagen til, at B. Nielsen ikke ønsker sit fornavn nævnt i artiklen. Hun er bange for, at forbryderne vil finde frem til hendes privatadresse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har offentliggjort en overvågningsvideo fra kiosken. Håbet er, at nogen kan genkende de to gerningsmænd.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114, hvis man har oplysninger, der kan hjælpe politiets opklaringsarbejde.

Oppe i toppen af artiklen kan du se den voldsomme overvågningsvideo fra kiosken.