MoneyArcher.com Nye sms lån 2019 - Hvilke akut lån skal du vælge?
PRM / Nye sms lån 2019 - Hvilke akut lån skal du vælge?
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra MoneyArcher.com

Hos MoneyArcher.com får du hurtigt og nemt et overblik over sms lån. På den måde kan du nemmere vælge det sms lån der passer dig. Dette gælder også hvis du står akut og mangler penge.

Klik her og få et overblik over nye lånemuligheder, såvel som dem med flere år på bagen.

Her i artiklen vil vi kigge lidt på hvilke forskellige muligheder du har, når du akut har brug for penge. Selvom du hurtigt at brug for penge, så er det stadig vigtigt at du ikke bare vælger det første sms lån du støder på. Giv dig tid, og brug lige et par ekstra minutter på at undersøge lånemuligheder for dig.

Kviklån er en klassisker når der bliver snakket om sms lån

Når snakken falder på hurtig lån og sms lån, så vil det som oftes være kviklån der bliver snakket om. Kviklån er dog kun en lille del af lånemarkedet for sms lån. Kviklån er på alle leder og kanter super hurtige lån. Du få hurtigt pengene, men du skal også betale lånet hurtigt tilbage igen. Det er i og med at pengene hurtigt skal betales tilbage, at mange ryger i fælden og måske ender med det forkerte lån. Kviklån kan være en rigtig fin lånemulighed, men dette er kun tilfældet når man er bevist om at sådanne sms lån skal betales tilbage efter 30 dage, som oftes. Ofte er det muligt at låne penge rentefrit i 30 dage med kviklån, som førstegangskunde. Dette er værd at undersøge.

Måske er kreditlån det du egentlig søger

Lige så hurtigt ind på din konto, som med kviklån. I de fleste tilfælde er det mindst lige så hurtigt med kreditlån som kviklån, og mange kommer da også til at kategorisere kreditlån i kviklån kategorien. Forskellen mellem kviklån og kreditlån er dog at låneperioden som standard er sat til et helt år. Hvis man ikke kan betale tilbage efter 30 dage, så vil man med et kviklån ofte få pålagt en masse gebyrer, som hurtigt gør dette lån ekstra dyrt. Så hvis du sidder nu og ved at du ikke kan betale tilbage på 30 dage, så er det nok bedre at kigge på et kreditlån. Du skal dog stadig vide at renten er høj på denne slags lån, og de hurtigst muligt skal betales tilbage.

Den billige løsning for mange

For mange, er den billigste og bedst løsning at finde et lån hvor du betaler det tilbage over en lidt længere periode, men hvor du så har fokus på at få den laveste mulige rente. Det er muligt at få forbrugslån og minilån helt ned fra 3000 kr. Hvis du har brug for 10.000 kr eller mere, så er der rigtig mange forskellige løsninger at vælge mellem. Her kan du også vælge at gå ned og snakke med din bank, hvis du altså ikke akut har brug for pengene i dag. Har du akut brug for penge, så tag et kig på lån penge online. Men brug altid et par minutter på at sammenligne muligheder.

Kontakt:

Lars Jensen - lars@moneyarcher.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nye-sms-lan-2019---hvilke-akut-lan-skal-du-vaelge?releaseId=13568658

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.