Adam Price: Derfor blev vi skilt

Adam Price er højaktuel med DR-serien "Herrens veje".
Pludselig bliver man fremmede for hinanden, siger Adam Price om skilsmissen fra Mischa Jemer.
Pludselig bliver man fremmede for hinanden, siger Adam Price om skilsmissen fra Mischa Jemer. Foto: Andreas Beck/Scanpix/arkiv

Det er min skyld. Sådan siger tv-kokken og tv-produceren med mere, Adam Price, om sin skilsmisse.

I august blev han skilt fra Mischa Jemer, som han havde dannet par med i otte år og været gift med siden 2012.

- Vi havde i perioder begge to for travlt, men jeg må klart tage skylden for at have været den, der var mest presset og fraværende, siger Adam Price i et interview med Billed-Bladet.

Han forklarer også, at han og eks-hustruen nok havde for lidt til fælles til sidst:

- Lidenskabelige mennesker har det med at omgås lidenskabelige mennesker. Hvis man så i et parforhold begge brænder for hver sit job, så kan man jo ende i en situation, hvor man pludselig deler for lidt tid sammen. Og dét, ved vi jo alle sammen, er gift i koppen. Pludselig bliver man fremmede for hinanden, forklarer Adam Price.

Adam Price, der som bekendt er søn af skuespillerparret Birgitte Price og John Price og lillebror til James Price, fyldte 50 år i maj. Han har den senere tid været travlt beskæftiget med DR-serien "Herrens veje", der har premiere på søndag.

Og udover igennem mange år at have kokkereret i den bedste sendetid, så har Adam Price en stribe tv-succeser bag sig. Blandt andet var han idémand bag "Nikolaj og Julie" og skrev manuskriptet til "Borgen".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.