Abramovich nægter at tale med Mourinho
Selv verdens rigeste, mest magtfulde og dygtigste mennesker kan opføre sig, som var de i en børnehave.

Derfor vier Rygtebørsen dagens udgave helt og holdent til Chelsea, hvor verdens bedst betalte børnehavebørn render rundt og kaster mudder i hovedet på hinanden.

Der er tale om et trekantsdrama med jalousi, had og mange millioner involveret.

Ukrainske Andriy Shevchenko føler sig mobbet af sine legekammerater og overpædagog Jose Mourinho. Han er derfor gået direkte til børnehavens øverste leder, Roman Abramovich og har klaget sin nød.

»I lyset af den seneste tids hændelser har jeg visse uoverensstemmelser med Jose Mourinhi, og jeg tror, at det kun er klubbens øverste top, der er i stand til at løse disse problemer,« siger Shevchenko.

Abramovich kan ikke lide, hvad han hører, og han er nu blevet så vred på Jose Mourinho, at de to efter sigende ikke er på talefod.

Den russiske mangemilliardær er ikke kun sur på Mourinho, men også på Chelseas fans. De forstår ham ikke, og værdsætter ikke, de næsten fem milliarder kroner han har brugt på klubben.

Den engelske avis Daily Mail har talt med nogle af russerens venner, og de fortæller, at Abramovich er så fornærmet og skuffet over manager og fans, at han ikke vil komme og overvære Chelseas kamp mod Liverpool på lørdag.

Ifølge den officielle forklaring, er han i Rusland for at lave forretninger, men det har ikke tidligere forhindret den stenrige russer i altid at være på plads ved Chelseas vigtigste kampe.