Aarhus-pub hitter med 'rockstjerne'-efterlysning: Er det din guitar?

100.000 mennesker har foreløbig set den sjove efterlysning fra pubben Peter Gift.
Flinke Lars Corvinius fra Peter Gift vil så gerne have, at guitaren kommer hjem igen.
Flinke Lars Corvinius fra Peter Gift vil så gerne have, at guitaren kommer hjem igen. Privatfoto

Af Mathias Fischer

Har du glemt din guitar i byen under en festlig efterårsaften i Aarhus? Så står den måske og savner dig på den populære pub Peter Gift, der ligger på M.P. Bruuns Gade i Smilets By.

'Skal vi sammen hjælpe en fortabt rockstjerne?' spørger pub’en Peter Gift i et opslag på Facebook (se det nederst i artiklen). Et opslag, der er blevet delt hundredevis af gange og set af over 100.000 mennesker.

”Denne guitar blev glemt en våd aften før december. Siden den ikke er blevet afhentet af sin ejermand, vil vi bede jer hjælpsomme Facebook-gæster om at sprede budskabet, så rockstjernen igen kan forenes med sin fortabte guitar” lyder det fortsat i det veloplagte opslag, som Peter Gift postede på Facebook 16. januar.

Men ejeren er stadig ikke fundet.

- Han eller hun har desværre ikke henvendt sig endnu. Vi har fået mange henvendelser fra rockstjerner og kan konkludere, at der er en tendens til at glemme sin guitar rundt omkring i det danske land, siger Lars Corvinius, der styrer Peter Gifts Facebook-side.

På pub’en er de meget overraskede over, at så mange folk vil hjælpe med at finde ejeren til guitaren, fortæller han videre til Århus Stiftstidende.

Han har med vilje ikke lagt billeder op af selve instrumentet, men kun guitaren i dens etui. Så identifikationen af ejeren sker ved information om dens konkrete udseende.

Guitaren har været i Peter Gifts besiddelse siden november 2015. Pubben har beholdt den i håb om, at ejermanden/kvinden en dag vil komme og hente den.

Men hvis ejeren ikke er blevet fundet inden februar, vil Peter Gift levere instrumentet videre til politiet som hittegods.

Peter Gift kan kontaktes på tlf. 86 12 01 63

EFTERLYSNING: Rockstjerne søges til glemt guitarSkal vi sammen hjælpe en fortabt rockstjerne?Denne guitar blev glemt...

Opslået af Peter Gift på 16. januar 2016

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.