Viralt hit: Er det her verdens mest triste annonce?

Sådan ser brudekjolen bag den triste historie ud. Den er nu solgt til en ny ejer, der forhåbentligt har mere held i kærlighed. (Foto: eBay)

En annonce for en brudekjole er gået viralt - ikke fordi det er et godt tilbud, men fordi annoncen er så deprimerende.

Der findes mange forskellige måder at håndtere et brud på.

For en 30-årig britisk kvinde hjælper det tilsyneladende at komme ud med hele den sørgelige historie ved at lade den ubrugte brudekjole fortælle den i en annonce på eBay.

"Afvist brudekjole søger evig kærlighed og ægteskab", er titlen på annoncen.

- Jeg skulle have været hovedattraktionen i et 60'er-inspireret bryllup, står der i annoncen for kjolen, der beskriver sig selv som underspillet, men elegant.

Den kommende brud var åbenbart faldet for kjolen og havde bestilt den over nettet.

- Da hun havde modtaget mig, lod hun mig blive i den lukkede æske så der ikke kunne ske mig noget, fortæller brudekjolen videre i annoncen.

- Så gik de fra hinanden. Og hun lod mig blive i æsken. For hun kunne ikke bære synet af mig. Jeg er en konstant påmindelse om det, der kunne have været. Så hun ønsker at sælge mig, fortsætter teksten.

Sælgeren med det knuste hjerte fortæller anonymt til det britiske medie Metro, at hun elsker kjolen, og at det er med tungt hjerte, at hun sælger den, men at hun ikke kan bære konstant at blive mindet om sit aflyste bryllup og forliste forhold.

Brudekjolen er af designeren Diane von Furstenberg og en britisk størrelse 8 - hvilket svarer cirka til en dansk størrelse 36.

Det fremgår af annoncen, at kjolen nu er solgt til højeste bud - som lød på cirka 12.000 danske kroner.