Årgang 0: Stephanie mister sin reservemor
Stephanie skal flytte væk fra sin reservemor.  FOTO: Scanpix
I årets sidste afsnit af Årgang 0 bliver vi vidne til, hvordan Stephanie ikke bare skal flytte til et nyt sted, men også hvordan hendes ellers så kære reservemor ikke følger med.

Stephanie er skal flytte igen, og det er ikke spor sjovt. Det tærer på både hende og far Christian.

Det kan du se i det sidste afsnit af Årgang 0 for i år, som vises i aften, tirsdag, klokken 20 på TV 2, skriver eb.dk

Den unge Stephanie er ked af, at hun skal flytte. Hun skal nemlig finde sig til rette i et nyt hjem, og så mister hun samtidig den nære kontakt med far Christians eks, Pia.

Pia har i lang tid boet side om side med hele Stephanies familie, og især fordi Stephanies mor har boet i Sverige i en årrække, har Pia været en meget kær og nærverende reservemor.

Men det er slut nu. Pia flytter ikke med til den ny bolig.

- Pia er jo ikke flyttet med, så det hele er bare lige blevet meget mere mærkeligt, end det var før. Det er rigtig svært, at Pia ikke er der, for Pia har altid været der. Hun har altid været den, der har hjulpet os uanset hvad, og det er ikke bare noget, man vænner sig til på nul komma fem. Det er noget, som skal arbejdes igennem, men det er fandeme ikke nemt, siger Stephanie i aftenens program.

Far Christian er opkørt

Familien flytter ud af deres bolig og videre til noget nyt, fordi ejeren af det hus, de har boet i indtil nu, ikke længere vil leje det ud.

Både flytningen og de nye tider er hård ved hele familien. Selv far Christian har svært ved at vænne sig til det:

- Lige nu har jeg et blodtryk som en ikke rask 75-årig, og det skal jeg have bragt i orden. Det har jeg godt en måned til at få bragt i orden, ellers ryger jeg på medicin for det, siger han. 

Se hvordan de tackler hele situationen i aften klokken 20 på TV 2.