AaB-træner efter nyt nederlag: Ikke trætte eller slidte
AaB tabte 0-1 til FC Vestsjælland, men træner Kent Nielsen afviser, at nordjyderne er trætte og slidte.
AaB-træner Kent Nielsen havde en hård mandag aften i Slagelse, hvor hans hold tabte til FC Vestsjælland.
AaB-træner Kent Nielsen havde en hård mandag aften i Slagelse, hvor hans hold tabte til FC Vestsjælland. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

AaB skulle mandag aften forsøge at rejse sig oven på 0-6-lussingen mod Steaua Bukarest i Europa League i torsdags. Det formåede nordjyderne dog ikke, de tabte 0-1 på udebane til FC Vestsjælland.

Nordjyderne havde i kampen store problemer med at komme frem til chancer, mens man defensivt fik lukket noget bedre af, end tilfældet var i Bukarest.

- Vi skal ikke konkludere for meget ud fra de sidste to kampe. Jeg føler ikke at vi er slidte eller trætte, og at det mentale ved at spille europæisk kommer ind, siger træner Kent Nielsen.

- Det er ikke noget, der kan måles og vejes, men det er for nemt at skrive, at det er årsagen til, at vi ikke har spillet godt.

Angriberen Anders K. Jacobsen ærgrer sig over, at man ikke fik rejst sig oven på fadæsen i Bukarest.

- Vi havde ikke regnet med at komme herover og spille blændende. FC Vestsjælland er et svært hold at spille imod, og vi skulle gribe de muligheder der bød sig, men det havde vi ikke nok kvalitet til i dag, siger han.

- Vi kom med god energi i anden halvleg og løftede vores spil. Vi løb også med en fin følelse derinde, så det er brandærgerligt at de straffede os på en omstilling.

Jacobsen havde AaB's største chance, da han i starten af anden halvleg blev sendt alene mod mål, men han bragede bolden langt over.

- Det er frustrerende, at jeg mangler kvalitet i afslutningerne, og det håber jeg da vender snart. Det er ganske enkelt ikke godt nok, siger Jacobsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.