AaB og Odense bytter plads
Det suveræne tophold Herning vandt en sikker sejr over bundholdet Herlev, der blev sendt retur til Sjælland med et nederlag på 4-1. Så var der mere spænding i Odense, hvor AaB med en sejr på 3-1 snuppede tredjepladsen fra hjemmeholdet.

Før tirsdagens kampe i Oddset-ligaen var det på papiret kun kampen mellem nummer ét Herning og nummer ni, og sidst, Herlev, der umiddelbart virkede afgjort på forhånd. Herning skuffede da heller ikke, da de efter en målløs første periode vandt kampen 4-1.

Så var der straks mere spænding på Fyn, hvor nummer tre Odense tog imod nummer fire AaB. Her trak AaB?erne sig sejrrigt ud af opgøret, da de vandt 3-1, og dermed tilførte Odense det fjerde nederlag i træk. Især tjekken Zdenek Sedlak var en god mand for nordjyderne, da han havde sidste stav på målene til 1-0 og 2-0. Med sejren stryger AaB forbi Odense og overtager tredjepladsen fra fynboerne.

I Nordsjælland stod Frederikshavn for en overraskelse, da ligaens nummer otte tromlede over ligaens nummer seks Nordsjælland Cobras, der måtte indkassere et nederlag på hele 5-1.

I aftenens sidste kamp gentog Esbjerg kunststykket fra den seneste spillerunde, da vestjyderne igen slog Sønderjyske på hjemmebane. Denne gang lød sejren dog på 6-3, hvor den forrige kamp var lidt mindre målrig og kun blev vundet med 4-2.