77 spillere er klar i Barcelona efter transferkarantæne
Arda Turan forlod Atlético Madrid i sommer for at slutte sig til FC Barcelona, men først nu må han spille kampe for klubben. Foto: Manu Fernandez/AP
FC Barcelonas transferkarantæne er overstået, og storklubben har nu travlt med at registrere nye spillere.

En transferkarantæne på et år har betydet, at FC Barcelona ikke har kunnet forstærke holdet i to transfervinduer, men nu er karantænen slut, og det betyder travlhed på klubkontorerne.

For klubben har lavet forhåndsaftaler med et væld af spillere, som nu må registreres, skriver ESPN.

Hele 77 nye spillere må nu registreres for klubben - herunder de to profiler til førsteholdet i skikkelse af tyrkeren Arda Turan og spanieren Aleix Vidal.

Begge blev hentet i sommer i henholdsvis Atlético Madrid og Sevilla, men de har tålmodigt måttet vente på at kunne debutere for deres nye klub. Det kan nu endelig ske.

Faktisk er det indtil onsdag kun 76 spillere, Barcelona kan registrere.

Den sidste, Seung-Woo Lee fra Sydkorea, bliver først 18 år onsdag, og først der kan han registreres officielt i klubben.

Den unge sydkoreaner var faktisk en af årsagerne til, at Barcelona fik transferkarantæne for at indgå ulovlige kontrakter med unge spillere.

Det er kun Arda Turan og Aleix Vidal af de 77 spillere, som er indkøbt til klubbens bedste hold i første omgang. De øvrige 75 spillere skal tørne ud for Barcelonas ungdoms- og reservehold.

/ritzau/