600 studerende gratis hjem til jul. Billetpris: Vær flink!
Henter afspiller ...
Sponsoreret indhold:

Se, hvordan det gik, da flere hundrede mennesker dansede kædedans til ’Nu er det jul igen’, da Anthon Bergs generøse juleekspres endnu engang bragte studerende hjem til jul på den mest underholdende, hyggelige og generøse måde.

En gratis togtur med fuld forplejning i årets travleste rejseweekend. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre var det tilfældet for 600 studerende fra hele landet, der fik en billet hjem mellem landsdelene på 'Den Generøse julerejse' da Arriva og Anthon Berg igen i år inviterede de unge om bord.

Dobbelt så mange pladser i år

Det er andet år i træk, at Anthon Berg og Arriva gennemfører ’Den Generøse Julerejse’, men i år var der doblet op på generøsiteten. Sidste år fik 320 studerende en gratis rejse fra København mod Fyn og Jylland, mens 600 unge i år fik en billet til at komme fra både Esbjerg og Aalborg til København – og den anden vej retur fra København til Esbjerg og Aalborg.

Anette Heick og Thomas skov var værter

Klik på videoen og se, hvordan Anette Heick og DR værten Thomas Skov sørgede for kvalificeret underholdning. Udover sjove julelege og masser af søde sager bød turen også på julens vel nok største kædedans med mere 200 glade mennesker på Middelfart station.

Juletoget standsede i København, Roskilde, Slagelse, Korsør, Nyborg, Odense, Middelfart, Kolding, Vejen, Bramming, Esbjerg, Fredericia, Vejle, Horsens, Skanderborg, Aarhus, Langå, Randers, Hobro og Aalborg.


Ovenstående indhold er sponsoreret