6-årige Peter forsvandt: Nu efterlyser moren to ukendte mænd

Privatfoto.

En forældrepar fra Fyn beder om hjælp til at finde frem til de to ukendte mænd, der hjalp deres seks-årige søn hjem fra en uheldig bustur.

Charlotte og Per Greve Jørgensen ventede forgæves på sønnen Peter, der faldt i søvn i bussen på vej hjem fra skole.

Drengen stod derfor ikke af i hjembyen Haagerup, men endte i sovende tilstand i Svendborg, hvor bussen blev parkeret og låst.

– Han kom ikke hjem, som han plejede, og så gik vi ellers i gang med at ringe rundt, for at finde ud af, hvilket busselskab der kører på ruten, fortæller Charlotte Greve Jørgensen til hjemmesiden Det Rigtige Faaborg.

Drengen vågnede på sit sæde, og han var selv i stand til at låse bussen op indefra. Nu stod han alene i Svendborg, hvor han begyndte at lede efter sine forældre. Peter havde ikke en mobiltelefon på sig, men efter noget tid mødte han to unge mænd, der henvendte sig til ham.

– Peter har fortalt, at han blev kørt hjem af to unge mænd. De hedder Marcus og Mathias, og er muligvis i lære som mekanikere. De kører i en Toyota, som er grøn eller mørkeblå. De fandt ud af, at Peter boede i Hågerup, og kørte ham hele vejen hjem, vi skylder dem en kæmpe tak, fortæller Charlotte Greve Jørgensen overfor Det Rigtige Faaborg.

Nu har forældrene skrevet et opslag på Facebook, hvor de efterlyser de to redningsmænd. Håbet er, at familien får mulighed for at sige tak for hjælpen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.