50 Cent vil date X-factor dommer
Rapperen 50 Cent er opsat på at invitere den engelske X-factor dommer Tulisa Contostavlos på middagsdate.

Der er dømt middag med to lys på et bord, når rapperen 50 Cent igen kommer til England. Han er nemlig, ifølge hjemmesiden Female First, opsat på, at invitere den engelske X-factor dommer Tulisa Contostavlos på en date.

Tilbuddet kommer, efter rapperen har hørt, at en sexfilm med dommeren er blevet lækket af hendes ekskæreste. 50 Cent vil nemlig gerne muntre hende op.

- Jeg skal til England senere på året, og jeg ville elske at møde Tulisa over en middag. Hun har haft det hårdt, og hun har været igennem noget lort på det sidste, konstaterer rapperen.

Get Rich Or Die Trying-stjernen indrømmer, at han er imponeret af måden, den 24-årige Tulisa har håndteret krisen på.

- Jeg elsker, at hun bare gav fingeren til den fyr, der har forrådt hende.

Men det er ikke kun for hendes smukke udseende og kampgejst, at den 37-årige 50 Cent vil mødes med den nuværende dommer. Den verdensberømte rapkunstner vil også gerne arbejde sammen med Tulisa, der er tidligere sanger i bandet N-Dubz.

- Jeg har set og læst meget om Tulisa, siden hun fik rollen som X-factor dommer i England. Min pige er ikke nogen wannabe. Hun er ægte, hun er talentfuld og hun er den slags person, jeg vil have skal skabe musik, slår 50 Cent fast.

/ritzau/