Naomi Campbell har rundet det halve århundrede, men hun ligner stadig en, som kan sætte andre modeller til vægs – og gør det ofte, da man som supermodel aldrig helt holder op med at være foran kameraernes linser. Ligesom vores egen Helena Christensen også konstant er at finde i nye reklamer.
Men den engelsk/jamaicanske skønhed har udtalt, at hun kun spiser én gang om dagen for at vedligeholde sin krop og bevare den figur, som har indtjent hende millioner igennem årene. Hun skipper morgenmaden og aftensmaden og nøjes med frokost. Men nu røber hendes private kok igennem 10 år, Sean John, hvad det så er, at Naomi spiser til frokosten.
Bestiller aldrig fra menuen
Og der er hverken mælkeprodukter, kød, fisk ej heller gluten i den menu. - Hun er en såkaldt "ital", fortæller han til Mirror.
- Det er et jamaicansk ord for ren vegetarisk spise – det samme som Bob Marley sværgede til.
Sean John moser dog ikke bare nogle grøntsager sammen til sin chef. - Hendes smagsløg skal hele tiden pirres med masser af spændende krydderier. Hun vil have sin mad fuld af både smag og sjæl, siger han.
Ydermere bestiller hun aldrig mad fra menukortet, når hun er ude, men gør en dyd ud af at bestille noget, som hun selv vælger fra kortet, som så herefter skal mikses sammen.
Og flymad går hun ligeledes en stor bue uden om, selv om den siges at være ret god på første klasse, som millionær-modellen altid kun rejser på.
Men helt asketisk og kedeligt er det dog ikke hele tiden. For som Sean afslører, forkæler hun sig altid om søndagen, hvor han laver både kager, desserter og buddinger til Naomi Campbell.