5-årig ejer sko for over én million kroner
Trendsætter i børnehøjde. 5-årige Suri Cruise foretrækker designersko med hæl, og farmand Tom elsker det. Foto: Polfoto/AP/ITSUO INOUYE / POLFOTO
Hollywood-parret Tom Cruise og Katie Holmes' datter nægter at gå i andet end designersko med høje hæle.

Der er nok ikke meget luft mellem fodtøjet på familie Cruises skohylder. Hvert fald ikke inde på børneværelset.

Tom Cruise og Katie Holmes fælles datter, Suri Cruise, ejer nemlig angiveligt for over 100.000 pund i specialsyede sko, hvilket svarer til godt én million danske kroner. Det skriver MiDDAY.com.

Med til historien hører den detalje, at Suri endnu kun er fem år - men det forhindrer altså ikke den lille dame i at være vild med med designersko.

Ifølge rygterne insisterer TomKats diva i børnehavealderen ligeledes på, at hun helst vil gå i sko med høje hæle. Og efter sigende bekymrer det ikke Tom Cruise, der er glad for at forkæle datteren.

"Tom elsker at se sin lille pige klædt på så piget og nuttet. Han opfordrer hende til at tage kjoler og sko med små hæle på." siger en kilde tæt på parret til Star Magazine og tilføjer:

"Suri er kæmpe fan af Marc Jacobs, og hun har fået adskillige sko specialdesignet, således at hvis de ikke havde en høj hæl, har Katie fået dem re-designet til Suri."

Se billeder af den femårige Suri med hæle på HER.

Kilde: MiDDAY.com