48 år og nyudlært: Thomas fik hemmelig penge-gave efter "mandfolkeindsats"
Thomas Hansen er 48 år og nyudlært Foto: KW Betonteknik
Thomas Hansen bed tænderne sammen og gennemførte trods en brækket fod sin uddannelse som bygningsstruktør.

48-årige Thomas Hansen fik forleden ikke kun sit svendebrev som bygningsstruktør.

Han fik også overrakt 20.000 kroner.

Det skriver Sn.dk.

Thomas Hansens chef, Kasper Wittendorff, havde nemlig i hemmelighed søgt Bent O. Jørgensens Fond via Kalundborgegnens Erhvervsråd, og herfra blev der bevilget 20.000 kroner.

Pengene gives til virksomheden, men Kasper Wittendorff lod pengene gå videre til Thomas Hansen som en overraskelse.

- Han har haft det lidt stramt og har ydet en mandfolkeindsats. Vi oplevede, at han gav den lige det sidste nøk og fuldførte på trods af, at det hele spidsede til, siger Kasper Wittendorff, administrerende direktør i KW Betonteknik, til Sn.dk.

Og det spidsede virkelig til for Thomas Hansen. Lige før svendeprøven brækkede han foden og måtte gå hjemme. Oven i overbelastede han den ene arm.

Men han fik dispensation, så han kunne tage noget af svendeprøven hjemmefra.

- Han kunne have valgt at smide håndklædet i ringen, men han kløede på og gav ikke op. Flot, siger hans chef, Kasper Wittendorff, administrerende direktør i KW Betonteknik i Slagelse.

Som den helt store bonus er Thomas Hansen blevet ansat som svend i virksomheden, så nu kan familien i Høng leve lidt lettere efter en længere periode med Thomas Hansen på lærlingeløn.

Kasper Wittendorff oplyser til Avisen.dk, at den næste voksenlærling står på spring. En af virksomhedens specialarbejdere vil gerne have et lærebrev. Og det giver Kasper Wittendorff med glæde plads til.