44-årig fængslet for Køge-drab
En 58-årig kvinde blev mandag morgen fundet død i sin lejlighed af en hjemmehjælper. Kvinden havde mærker på kroppen efter vold og er højest sandsynligt blevet tævet ihjel. Politiet har fængslet en 44-årig mand.

En hjemmehjælper blev mandag morgen mødt af et meget et voldsomt syn, da hun fandt liget af en 58-årig kvinde i kvindens lejlighed. Kvinden er formentlig blevet tævet ihjel i sin lejlighed.

Da hjemmehjælperen gik ind i lejligheden var der også en 44-årig mand til stede. Han er nu sigtet for drabet på kvinden og fængslet i tre en halv uge, oplyser Køge Politi mandag aften efter et grundlovsforhør til DNY.

»Det er mandlig bekendt til kvinden, og han sad i lejligheden, da politiet kom. Anholdelsen foregik uden dramatik, og vi kender endnu ikke et motiv til drabet,« siger Erik Rye Andersen.

Manden, der sandsynligvis havde et romantisk forhold til kvinden, var dog stærkt beruset under anholdelsen. Han har ikke kunnet redegøre for, hvad der skete i lejligheden, men nægter at have begået drabet, oplyser Køge Politi.

Naboerne hørte søndag mandens råb fra lejligheden.

»Det var ikke usædvanligt, at der kom råb fra lejligheden. Naboerne har ikke kunnet fatte mistanke om, at nogen var i knibe,« siger kriminalassistent Poul Pedersen.

Kvinden har voksne børn, og familien er underrettet.