4 dræbt efter vild biljagt
Den brune UPS-lastbil bliver forfulgt af en stribe politibiler, mens civile politibiler kører foran den, og forhindrer den i at stikke af. Det hele blev sendt live til amerikanske seere, da dramaet foregik ved højlys dag. (Foto: Screendump NBC)
Smykkerøvere stak af fra politiet i Miami, og det endte blodigt.

Det var som en scene taget ud af en gangsterfilm: To bevæbnede personer begik et røveri i en smykkebutik i Coral Gables nær Miami. Herefter kaprede de en varevogn fra fragtfirmaet UPS, tog chaufføren som gidsel, hvorefter de drønede ud af en motorvej skarpt forfulgt af en stribe politibiler.

Efter en jagt igennem flere distrikter, endte det hele med en større skudveksling mellem politi og røverne. Ulykkeligvis kostede det – udover de to smykkerøvere – også chaufføren og en tilfældig forbipasserende livet.

Sendte live

Den voldsomme episode fandt sted midt i myldretiden, og nyhedshelikoptere sendte billeder live på tv. På et tidspunkt var rækken af politibiler bag UPS-varevognen omkring 800 meter lang, oplyser CNN. Mere end 40 biler med udrykning tog del i biljagten ved dens afslutning.

Skudvekslingen fandt sted, da varevognen blev fanget i trafikken omkring klokken 17.30 amerikansk tid i byen Miramar i Florida, der ligger i omegnen af Miami. Politiet i Miramar skriver på Twitter, at en "politibetjent var involveret i et skyderi" med "flere døde", men at ingen betjente blev dræbt.

En såret person blev bragt med en båre til en ambulance, skriver CNN. En anden blev fløjet med helikopter til hospitalet i kritisk tilstand, meddelte en lokal sherif ifølge South Florida Sun-Sentinel.

FBI er kaldt til – ligesom på film – og vil assistere politiet i at få klarlagt, hvad som skete (og gik galt) og se på det nærmere forløb.

 

via Listen To News