37-årig stukket ned med kniv på ydre Nørrebro
En mistænkt er på fri fod, efter at en mand blev stukket tre gange med en kniv på Nørrebro fredag eftermiddag.
Politiet mener, at offeret og gerningsmanden kendte hinanden, og at det var uoverensstemmelser igennem længere tid, der førte til knivstikkeriet fredag eftermiddag.
Politiet mener, at offeret og gerningsmanden kendte hinanden, og at det var uoverensstemmelser igennem længere tid, der førte til knivstikkeriet fredag eftermiddag. Foto: Colourbox/Free

Københavns Politi leder sent fredag eftermiddag efter en navngiven mand, som mistænkes for at have stukket en 37-årig mand tre gange med en kniv på Hermodsgade på ydre Nørrebro i København.

Den 37-årige blev ifølge den centrale efterforskningsleder, Gunnar Nørager, stukket to gange i ryggen og en gang i venstre læg og bragt til Rigshospitalets traumecenter.

- Når der er tale om et knivstikkeri, er det selvfølgelig altid farligt. Men efter at være blevet behandlet af læger, er manden blevet udskrevet igen, siger Gunnar Nørager.

Politiet modtog alarmopkaldet til Hermodsgade 16 fredag klokken 15.20.

- Forklaringen, som vi har fået, går på, at offeret og gerningsmanden kendte hinanden, så vi har en identitet på den mistænkte, som vi i øjeblikket arbejder på at finde, siger efterforskningslederen.

Han fortæller videre, at de to angiveligt har haft nogle uoverensstemmelser igennem længere tid, hvilket altså mundede ud i knivstikkeriet fredag eftermiddag.

- Det er mit indtryk, at overfaldet skete enten ude på gaden eller på en trappesats til en opgang, siger Gunnar Nørager.

Tidligere fredag oplyste vagtchefen fra Københavns Politi, at to mistænkte var på fri fod, men ifølge efterforskningslederen har der hele tiden kun været tale om én mistænkt gerningsmand.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.