Verisure Dansikring Direct 30.000 danskere kan holde øje med hjemmet fra ferien via en app
Uanset hvor du er kan du styre og holde øje med hjemmet
Hos et af Danmarks største alarmselskaber Verisure, styrer mere end 30.000 danskere nu hjemmet gennem en app. Med app'en styrer de både alarm, lys, varmen, dørlåsen samt kan se direkte billeder af hjemmet.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Mange kender de gængse tips og tricks til, at holde tyvene borte mens man er på ferie. Her handler det primært om at informere naboerne så de holder ekstra øje med dit hjem samt at låse både vinduer og døre forsvarligt i hele huset. Men desværre viser statistikkerne, hvor Danmark er det land i Europa med flest indbrud per indbygger, at det ikke altid er nok. Derfor tager flere og flere danskere alarm apps i brug, for at gardere dig mod uønskede gæster:

"En alarm app gør det muligt at holde et vågent øje med dit hjem, mens du er væk. Fra app'en kan du selve tænde og slukke lys i huset eller programmere den til at tænde og slukke som om du var hjemme. Ligesom du eksempelvis i vores app, kan få billeder fra dit hus, så du kan se at alt er som det skal være," siger Niels Chemnitz, afdelingsleder hos Verisure, hvis alarm app er den mest populære i Europa med mere end 2 millioner downloads, heraf mere end 30.000 i Danmark.

App'en medvirker til øget tryghed

Udover at app'en har en lang række funktioner til at styre og holde øje med hjemmet, så oplever Verisure også, at app'en medvirker til, at kunderne slapper mere af, eksempelvis når de er på ferie:

"Den feedback vi får fra vores kunder, er at når de har app'en, så spekulerer de ikke så meget over om alt er ok der hjemme. De nyder simpelthen eksempelvis ferien mere. Og skulle de få lyst til det, kan de fra app'en tjekke at alt er ok få et billede hjemmefra, eller eksempelvis tænde lyset i soveværelset, stuen og køkkenet," siger Niels Chemnitz.

Fakta om Veriures app:

En moderne alarm app gør det blandt andet muligt for brugeren at:

Tilslutte og frakoble alarmen fra app'en

Tænde og slukke lys flere steder i huset

Låse og åbne digitale dørlåse

Modtage billeder fra hjemmet når man ønsker det

Modtage notifikationer når eksempelvis familiemedlemmer eller andre kommer hjem

Skrue op og ned for varmen (hvis man har en varmepumpe)

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.