BETALT INDHOLD

3 gode råd: Undgå kedsomhed i soveværelset

Hvis du har været i et parforhold længe, ved du med garanti også, at det sommetider kan gå hen og blive – gud forbyde det – kedeligt i soveværelset! Stillingerne er de samme hver gang, og der er langt mellem overraskelserne på lagnerne.

Det kan til tider virke helt frustrerende at skulle finde på noget, som kan sparke gang i sexlivet. Måske har I prøvet flere forskellige råd fra eksperter, men erfaret, at det kan være svært at komme i gang med noget nyt.

Omvendt synes I måske også, det lige er voldsomt nok at gå til parterapeuten? Heldigvis findes der stadig råd til, hvordan I sammen kan komme tilbage på sporet – eller måske bare peppe det sexliv op, som I allerede har.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi jer her 3 gode råd til, hvordan I kommer kedsomheden i soveværelset til livs.

3 nemme råd til at peppe sexlivet op

1. Forbedr dine egne præstationer

Et af de bedste råd, som du får med på vejen, er at kigge lidt indad. Overveje, om du måske selv kan gøre noget for at blive bedre i sengen? Der skal som regel to til tango, og derfor skal både du og din kæreste gøre noget for at se måner og stjerner i dobbeltsengen.

Start med at se på dig selv som en fantastisk elsker, der vil give dig hen til din kæreste. Overvej, om du kan gøre brug af forskellige midler i dit mål om at blive en endnu bedre elsker.

Vigtigst af alt: Spørg din kæreste, hvad du kan gøre for at blive bedre. Når først du har fået svar på, hvad der helt konkret skal til, vil I med garanti få nemmere ved at sparke sexlivet i gang igen!

2. Nye steder giver bedre orgasmer

Danskerne er et af de folkefærd i Europa, som er mest til sex på offentlige steder. Det viser en undersøgelse, foretaget af YouGov. Her svarede 41% af danskerne, at de har haft sex på et offentligt sted.

Alligevel er der mange par, som stadig kører i den samme gamle rille, hvor sex er noget, som foregår inden for soveværelsets fire vægge.

Ifølge den amerikanske sexterapeut Brian Parker følger der også et ekstra gode med sex i det fri:

”Det endorfin boost, som opstår, når man har sex et offentligt sted, kan være med til at give en større orgasme,” fortæller han til det amerikanske website Yourtango.

Tilbage er der bare at huske på det praktiske i sex på offentlige steder. Det er især en fordel, hvis kvinden ikke skal have alt sit tøj af – som eksempelvis en buksedragt – når I skal dyrke sex i det fri.

Desuden skal I huske på, at det er ulovligt at have sex på steder, hvor det kan støde andre.

3. Pift sexlivet op med legetøj

Måske du eller din partner har en indre fantasi om at bruge sexlegetøj? Nu har I muligheden for at udleve den fantasi! Ifølge det amerikanske Sinclair Institute er en af de primære årsager til at elske sexlegetøj, at mange har en fantasi omkring legetøjet.

En anden grund til at elske sexlegetøj er, at det er udviklet, så I opnår en større og mere intens orgasme end ellers. Hvis I tilmed gør brug af en parvibrator, opnår I den fantastiske orgasme sammen.

Udvalget af sexlegetøj vokser sig kun større, men et sted at starte er hos Sinful.dk, hvor parvibratoren Partner Plus kan gøre underværker for jer begge, uanset stillingen.

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, fortæller om produktet:

”Partner Plus er med til at give en ekstra pirrende sexoplevelse for dig og din partner. Med intense vibrationer stimulerer den både kvinden, som skal bære vibratoren, men også hendes partner. Den har ti forskellige slags vibrationer igennem, så man er sikret den fulde oplevelse.”

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.