3 døde, da helikopter styrtede ned
I redningshelikopteren omkom piloten, en ingeniør og en brandmand. (Foto: Arkivfoto Scanpix)
Sydfrankrig er ramt af ekstremt vejr, som har kostet flere menneskeliv.

En helikopterulykke nær Marseille i Frankrig har kostet tre franske redningsfolk livet. Det var under en redningsmission i Sydfrankrig, som flere steder er ramt af oversvømmelser.

De tre redningsarbejdere blev fundet døde natten til mandag klokken 01.30 nær byen Rove. Besætningen var en pilot, en ingeniør og en brandmand, skriver Ritzau.

Det er ikke første gang, der dør mennesker i det ekstreme vejr i regionen. I søndags omkom to mennesker i oversvømmelser på den franske riviera, og i sidste uge døde seks personer.

I området Var døde en fårehyrde søndag, da han forsøgte at krydse et vadested med sin firehjulstrækker, skriver AFP. Hans lig blev fundet sent søndag inde i bilen 300 meter fra det sted, hvor han sidst blev set.

Aflyste begivenheder

Et andet sted i Var blev en ejer af flere stalde fundet død, to timer efter at han blev ført væk af vandet, mens han holdt øje med sine dyr. Områderne Var og Alpes-Maritimes var søndag i alarmtilstand på grund af oversvømmelser.

Flere sports- og kulturbegivenheder blev aflyst i Frankrig på grund af det dårlige vejr, blandt andet Paris Saint-Germains fodboldkamp mod Monaco i den bedste franske række.

 

via Listen To News