28-årig sigtet for at ville dræbe ekskæreste
Politiet holder kortene tæt til kroppen i en sag fra Hvidovre om vold, der var grov og kaldes drabsforsøg.
I Retten i Glostrup er en 28-årig mand søndag blevet varetægtsfængslet for at have udsat sin ekskæreste for så grov vold, at det efter politiets opfattelse var et drabsforsøg. (Rumle Skafte/POLFOTO/arkiv)
I Retten i Glostrup er en 28-årig mand søndag blevet varetægtsfængslet for at have udsat sin ekskæreste for så grov vold, at det efter politiets opfattelse var et drabsforsøg. (Rumle Skafte/POLFOTO/arkiv) Foto: RUMLE SKAFTE/POLFOTO

Politiet har fået en 28-årig mand varetægtsfængslet for at have udsat en tidligere kæreste for vold, som var så grov, at politiet betegner det som et drabsforsøg.

Manden var søndag i grundlovsforhør i Retten i Glostrup, hvor en dommer varetægtsfængslede ham frem til den 24. september.

Retten fandt, at der er begrundet mistanke om, at kvinden mindst blev udsat for grov vold, oplyser anklager René Harrestrup, Københavns Vestegns Politi.

Det voldelige overfald fandt sted natten til lørdag i Hvidovre uden for København.

Der er ikke oplysninger om kvindens alder eller om, hvor slemt hun kom til skade. Men hun er mærket efter overfaldet.

- Kvinden bærer tydelige spor efter vold, siger René Harrestrup til Ritzau.

Om relationen mellem de to mennesker oplyser anklageren, at de ikke boede sammen, men at de tidligere har været kærester.

Ellers er det sparsomt med oplysninger om sagen, og grundlovsforhøret med den 28-årige i Retten i Glostrup foregik for lukkede døre af hensyn til politiets efterforskning.

- Der er mange ting i sagen, som skal afklares. Derfor vil vi gerne holde kortene tæt til kroppen, siger René Harrestrup.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.