25-årig sad i telemast og galede som hane

En 25-årig mand har siddet i en mast i seks dage og vådt eller tørt og galet som en hane. Nu er han nede igen.
...
... Foto: Polfoto, AP, James Gibbard

Det lykkedes i går politiet i Tulsa i staten Oklahoma at tale en 25-årig mand ned fra en telemast, hvor han havde siddet i seks dage eller næsten 128 timer, skriver newson6.com.

William Sturdivant, som manden hedder, brugte en del af tiden i masten på at sidde og gale som en hane til stor jubel for den efterhånden større og større menneskemængde, der samlede sig under masten.

Da Sturdivant endelig kom ned, var han både udmagret og træt. Han havde nemlig hverken spist eller drukket siden fredag.

Det var den tidligere politibetjent Tyrone Lynn, der forhandlede med Sturdivant for politiet og endte med at få talt ned.

"Til sidst fik vi overbevist ham om, at alle hernede var på hans side, og det var en dag, han kunne vinde, vi ville tilgive ham, og at ingen ville være sure på ham, når han kom ned. Og så ville vi sikre, at han fik hjælp," fortæller han til newson6.com.

Hvorfor William Sturdivant i første omgang kravlede op i masten fortæller historien intet om. Umiddelbart syntes livet at gå den rette vej for Sturdivant, der ganske vist er tidligere straffet, men har et fast job og netop er blevet far.

Kilde: newson6.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.