25-årig fængslet: Sigtet for at knivstikke mand i bil
For en uge siden fik en ung mand tæv og blev stukket med kniv under et opgør i Vanløse i København.
En 25-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet i en sag om et knivstikkeri på Hanstholmvej i Vanløse, hvor en anden ung mand for en uge siden blev stukket i låret. Arkivfoto.
En 25-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet i en sag om et knivstikkeri på Hanstholmvej i Vanløse, hvor en anden ung mand for en uge siden blev stukket i låret. Arkivfoto. Foto: Colourbox/Free

En 25-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet i Københavns Dommervagt for sin formodede rolle i et knivstikkeri i Vanløse i København for en uge siden.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Youssef Lharraki.

Manden er sigtet for grov vold.

Overfaldet skete på Hanstholmvej i Vanløse. Her blev en 22-årig mand tidligt om morgenen overfaldet af to andre mænd, der blandt andet stak ham i låret med en kniv.

Den 22-årige havde barrikaderet sig i sin bil, men de to mænd knuste en rude i bilen, hvorefter de tævede ham og stak ham i låret.

Der er hverken oplysninger om, hvorfor den 22-årige barrikaderede sig i sin bil, eller om han i forvejen er kendt af politiet.

Men politiet mener, at mændene har haft et mellemværende, og at der ikke er tale om et tilfældigt overfald. Hvad det går ud på, er imidlertid uklart.

Politiet mener, at den 25-årige er en af de to mænd, der stod bag overfaldet.

Allerede på overfaldsdagen havde politiet en formodning om identiteten på i hvert fald den ene af gerningsmændene.

Der er ikke oplysninger om, hvorvidt det er denne mand, der nu er anholdt og fængslet. Der er heller ikke oplysninger om, hvorvidt politiet er på sporet af den anden gerningsmand.

Den 25-årige er blevet varetægtsfængslet i 24 dage.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.