22-årig beboer tiltalt for voldsomt overfald på ghetto-vicevært

Anklageskrift: 22-årig truede med vold og voldtægt, da han mente vicevært havde fjernet hans narko. Viceværten blev sygemeldt.
Den 22-årige havde angiveligt gemt heroin og det ecstasy-lignende stof MDMA bag en kiosk i et boligområde.
Den 22-årige havde angiveligt gemt heroin og det ecstasy-lignende stof MDMA bag en kiosk i et boligområde.

En vicevært måtte tilsyneladende sygemeldes efter han i oktober ikke kun blev truet med tæsk, men også med, at hans hustru ville blive voldtaget.

Det fremgår ifølge Sjællandske af et anklageskrift fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den voldsomme episode begyndte med, at han blev groft overfuset og truet med vold af en 22-årig mand, står der i anklageskriftet. 

Den 22-årige tændte af, da han mente, at viceværten i ghettoområdet Ringparken i Slagelse havde fundet og fjernet noget narko, som den havde 22-årige gemt.

Stofferne var gemt bag kiosken på Jacob Dampes Vej, og den 22-årige råbte viceværten ind i hovedet i en grad, så den pågældende ikke bare anmeldte episoden til politiet, men også sygemeldte sig, skriver avisen på baggrund af anklageskriftet. 

Det narko, som viceværten blev beskyldt for at fjerne, var det ecstasy-lignende stof MDMA og 20 gram heroin. Narkoen skulle den 22-årige efter eget udsagn bruge til at betale rockergæld af med.

Udover at true viceværten krævede den 22-årige, at viceværten betalte halvdelen af gælden til rockerne. Og hvis han ikke gjorde det, ville den 22-årige tæske ham og voldtage hans hustru.

Risikerer lejligheden

Den 22-årige er tidligere dømt tre gange og risikerer nu sin fjerde dom. Hvis han bliver dømt, vil han blive smidt ud af sin lejlighed i Ringparken:

- Bliver han dømt for narko, trusler mod viceværten - eller begge dele - så er det ikke en person, vi ønsker at have boende i Ringparken, har Fællesorganisationens Boligforenings (FOB) direktør, Flemming Stenhøj Andersen, tidligere sagt til Sjællandske.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.