20-årig sigtes for drabsforsøg efter blodigt slagsmål
Mens en 18-årig mand er blevet løsladt i en sag om knivstikkeri i Fredericia, er en 20-årig mand blevet anholdt. Han er sigtet for drabsforsøg og skal sidde varetægtsfængslet i fire uger. Foto: Colourbox/Free
Søndag var en 24-årig mand i livsfare efter at være blevet stukket med kniv i Fredericia. 20-årig fængsles.

Sydøstjyllands Politi mener nu at have fået fat i den rigtige gerningsmand til et knivoverfald søndag eftermiddag mod en 24-årig mand i Fredericia.

Kort efter overfaldet blev en 18-årig mand anholdt, men allerede tirsdag blev han løsladt.

- I løbet af vores efterforskning kom vi frem til, at manden ikke var den rette, siger vicepolitiinspektør Peter Balsgaard til Ritzau onsdag.

Til gengæld kom der nye oplysninger frem, der gjorde, at politiet tirsdag eftermiddag kunne anholde en 20-årig mand, som er blevet sigtet for drabsforsøg.

Han er blevet fremstillet i grundlovsforhør onsdag og varetægtsfængslet i fire uger.

- Vi har en grund til at sigte ham for det, og retten har altså også ment, at der var grundlag for at fængsle ham, siger Peter Balsgaard.

Mere kan politiinspektøren ikke afsløre om sagen, da der var lukkede døre til grundlovsforhøret.

Knivstikkeriet fandt sted søndag ved 13-tiden på Korskærvej i Fredericia.

Det var et slagsmål mellem tre mænd, der udviklede sig til et knivstikkeri. Vidner har fortalt politiet, at det var noget tumult mellem tre mænd på fortovet. De så den ene vakle væk og falde om, mens to andre løb fra stedet.

Den 24-årige mand, der blev ramt af et ukendt antal knivstik i brystet, var i livsfare.

Politiet afviser, at der er tale om et bandeopgør.

/ritzau/