18-årig slemt kvæstet: Gik ud foran taxa
En lægehelikopter har bragt et ungt trafikoffer til traumecentret efter en alvorlig trafikulykke i Holstebro.

En ung vestjyde er alvorligt kvæstet og i kritisk tilstand efter en trafikulykke natten til lørdag, hvor han af ukendte årsager pludseligt gik ud foran en taxa i Holstebro.

Den 18-årige mand, som kommer fra Struer, var i selskab med en gruppe andre unge mennesker, da ulykken fandt sted ved 2-tiden ved Holstebro Badeland.

- Det er et alvorligt færdselsuheld med en alvorlig personskade, fortæller vagtchef Gert Høgh fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Den unge mand er fløjet med lægehelikopter til traumecentret ved sygehuset i Skejby. Han har slemme skader på hovedet, og hans tilstand er kritisk, men stabil, tilføjer vagtchefen.

Årsagen til den voldsomme ulykke står endnu ikke klart, men politiet har dog en teori:

- Han går formentligt ud på gaden for at komme over på den anden side af vejen, siger Gert Høgh.

- Det er ikke et fodgængerfelt, som han går ud i, og der er ikke nogen indikationer på, at taxaen kører med unormal hastighed, tilføjer vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Tidspunktet for ulykken taget i betragtning kan det være, at de unge mennesker har været i byen, men om der har været øl og høje promiller involveret, vides endnu ikke med sikkerhed.

- Vi har ikke noget belæg for at sige, om nogen har været spirituspåvirkede. Der er blevet taget en blodprøve - som ved alle andre alvorlige ulykker - men resultaterne foreligger ikke endnu, lyder det politiets vagtchef Gert Høgh.

/ritzau/