18-årig kraftigt forbrændt: Rørte togkøreledninger
En ung mand er fløjet til Rigshospitalet, efter at han kravlede op på togstamme på Padborg Station.
En teenager blev i kritisk tilstand fløjet til Rigshospitalet i København, efter at han kravlede op på et tog ved Padborg Station og rørte køreledningerne. Det sendte voldsom strøm gennem den 18-årige. Arkivfoto
En teenager blev i kritisk tilstand fløjet til Rigshospitalet i København, efter at han kravlede op på et tog ved Padborg Station og rørte køreledningerne. Det sendte voldsom strøm gennem den 18-årige. Arkivfoto Foto: www.colourbox.com/free

En 18-årig mand er fredag aften blevet alvorligt forbrændt, efter at han kravlede op på et tog ved Padborg Station i Sønderjylland og berørte køreledningerne.

- Vi ved ikke så meget andet, end at han er kravlet op på en togstamme, hvorefter han rører de strømførende ledninger og falder ned på jorden. Der er cirka fire meter ned, siger vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Den unge mand havde sammen med nogle kammerater været i byen, da de kort før midnat kommer forbi banelegemet i Padborg.

- Vi får anmeldelsen klokken 23.36. Det er kammeraterne, der ringer 112. Det er meget alvorligt. Han er kraftigt forbrændt og overført til Rigshospitalet med helikopter, siger Søren Strægaard.

Der kan være omkring 25.000 volt i køreledninger for danske fjerntog.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.