18-årig frygtes død. Forsvundet på femte døgn
Politiet har fortsat ingen spor efter en 18-årige mand, som har været forsvundet siden fredag morgen. Foto: Scanpix Denmark, Reuters, Stringer Shanghai
En 18-årig mand fra Ebeltoft har været forsvundet siden torsdag morgen. Politiet står uden spor i efterforskningen og frygter nu det værste.

Politiet frygter nu det værste for 18-årige Leonard Sebastian Grønross Petersen, som har været forsvundet, siden han gik hjem fra en fest tidlig torsdag morgen i Ebeltoft.

"Vi er ved at løbe tør for muligheder. Det, vi frygter mest, det er selvmord, eller at han er faldet i vandet, " siger vicepolitikommissær Anders Villumsen fra Østjyllandspoliti til Newspaq.

Som Anders Villumsen ser sagen er der to udfald. Når en person er væk, kan det være frivilligt, men så vil der komme bevægelser på bankkonto eller andre steder, eller også har han været udsat for en ulykke, og så skal han findes.

Efter fem døgn uden livstegn fra den 18-årige, mener Anders Villumsen, at politiet efterhånden har gjort, hvad man kan.

"Vi har været rundt de steder, hvor der var mulighed for at søge, så vi har ikke flere spor at gå efter på nuværende tidspunkt," siger han.

Det eneste, Østjyllands Politi nu kan gøre, er at overvåge mulig aktivitet fra den forsvundne, forklarer han.

"Vi har sikret os, at han hverken kan bruge mobiltelefonen, kontokort, facebook eller andet, uden at vi ved det."

Oplysninger om Leonard Sebastian Grønross Petersen kan gives til Østjyllands Politi på 87 31 14 48.