14-årig arver ikke gods: Tv-kendis overtager
Caroline Fleming og søsteren Louise Albinus deler Valdemars Slot lige over. Foto: Jorge Herrera/AP/Ritzau Scanpix (arkiv)
Caroline Fleming bliver i London, mens søsteren Louise Albinus skal lede Valdemars Slot. Caroline Flemings søn er fjernet som arvtager.

Ifølge Fyns Amts Avis tyder alt på, at tv-kendissen Caroline Fleming sammen med sin søster overtager det gældsplagede Valdemars Slot på Tåsinge.

43-årige Caroline Fleming udraderer således sin egen og eks-manden Rory Flemings søn, Alexander Fleming, som arvtager.

Den nu 14-årige Alexander Fleming blev ellers tilføjet som den 13. ejer på slottets hjemmesiden, da lensbaron Niels Iuel-Brockdorff døde i 2017.

Men nu bliver det efter alt at dømme hans mor, tv-baronessen Caroline Fleming, og den 40-årige søster Louise Albinus, som skal overtage det smukt beliggende 375 år gamle sydfynske slot.

- Vi har brugt de seneste to år på at drøfte det i familien, og vi er kommet frem til, at den bedste løsning er, at Caroline og jeg overtager det, siger Louise Albinus til Fyns Amts Avis.

Louise Albinus er indsat som ny direktør i selskabet bag Valdemars Slot. Samtidig har hendes mand, Nikolaj Albinus, sat sig som formand i en ny bestyrelse.

Caroline Fleming arvede slottet i 2003, men i forbindelse med skilsmissen fra britiske Rory Fleming i 2011 gav hun slottet tilbage til sin far, Niels Iuel-Brockdorff.

Louise Albinus siger til Fyns Amts Avis, at der var lagt op til, at Alexander, skulle overtage slottet på et tidspunkt, men hvorfor det alligevel ikke sker, kan hun ikke komme ind på på grund af tavsheds-klausuler.

Louise Albinus oplyser til avisen, at Caroline Fleming bor og bliver i London, men at det er planen, at søstrene hver overtager 50 procent af selskabet Valdemars Slot Gods A/S.

- Caroline bor i England og har en kæmpe karriere, som hun skal passe derovre, siger han om Caroline Fleming, som bor i London og er involveret i blandt andet parfume- og designbranchen, ligesom hun har udgivet kogebøger og deltaget i forskellige tv-programmer, siger Louise Albinus.

Selvom der i seneste årsregnskab er blevet eftergivet gæld for 10,4 millioner kroner, har Valdemars Slot en negativ egenkapital og en langfristet gæld på omkring 84 millioner kroner, oplyser Nikolaj Albinus til Fyns Amts Avis.

via Listen To News