12 redninger til ingen verdens nytte
Christina Pedersen havde godt fat i sydkoreanerne, men hendes redninger rakte ikke til sejr i OL-opgøret.

Det må have været surt at være Christina Pedersen mandag eftermiddag i Copper Box-arenaen i London.

Den danske håndboldmålmand kom ind midtvejs i anden halvleg af OL-kampen mod Sydkorea og præsterede 12 redninger - herunder to straffekast - bare for at se holdkammeraterne sende boldene ved siden af målet i den anden ende.

Men målmanden har den pæne mine på, da hun bliver bedt om at forholde sig til skytternes manglende træfsikkerhed i 24-25-nederlaget.

- Nogle gange kunne man da godt ønske sig at være markspiller, for man tænker, at det da ikke kan være så svært. Men det tænker de nok også om mig.

- Alle gør deres bedste, det er jeg ikke i tvivl om. Det kan godt være, at jeg bander, når de har brændt, men det gør jeg også af mig selv, når jeg ikke redder den, siger Pedersen.

Hun ser sig ikke rigtigt i stand at vurdere, om kollegaen i Sydkoreas mål, Ju Hui, reelt stod en god kamp, eller om danskerne gjorde hende god.

- Jeg har nok lidt for mange følelser og lidt for høj puls undervejs til at kunne vurdere det, siger hun.

Nederlaget til trods forsøger hun at prøve at tage det bedste med videre til de tre resterende gruppekampe.

- Det er surt, at vi taber, men heldigvis kun med ét mål. Det er surt, at vi brænder så meget, men heldigvis dækker vi godt op.

- Og så er det også surt, at de løber fra os i anden halvleg, men godt at vi får sat proppen i, siger hun.

Christina Pedersen er i sommerpausen efter nogle sæsoner i Viborg skiftet tilbage til københavnerklubben FIF, hvor hun bliver holdkammerat med den anden OL-keeper, Karin Mortensen.

/ritzau/